HOME   FILMS   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

Inhoud:

- Bedrijfsfilms.

- Instructiefilms.

- Documentaires.



Bedrijfsfilms:     Terug naar boven

Farmax Spitmachines

Forest Media heeft voor Farmax Spitmachines een film gemaakt over een nieuw ontwikkelde rol, achter de spitmachine. Deze rol voorkomt dat de tot dan toe gebruikte rol niet meer vol loopt met klei, wanneer er in kleigrond gespit wordt. Deze ontwikkeling is als eerste in Duitsland in gebruik genomen. Martin Melker, de drijvende kracht achter deze ontwikkeling, legt uit.

 

AB Transport Group:
fresh producten

AB Transport Group heeft Forest Media opdracht gegeven om een aantal films over de verschillende divisies te maken. De eerste film gaat over LOS GESTORTE PRODUCTEN als aardappelen, deze film is verplaatst naar de videotheek.
De tweede film vertelt het verhaal over FRESH PRODUCTEN, welke hierboven te zien is. De film gaat over de behandeling van fresh producten en vooral over de wijze waarop deze fresh producten getransporteerd worden. In dit geval gaat het om een transport binnen Nederland, gevolgd door een transport naar de UK. Hieruit blijkt de enorme efficiency die AB Transport Group tentoon stelt.



 

Koltec

Koltec produceert en levert elektrische afrastering voor weilanden, maneges en dierentuinen. Ze werken met dealers door geheel Europa. Koltec is de enige Nederlandse leverancier van Elektrische afrastering, ook wel genoemd schrikdraad.



 

LCW Groningen

LCW Groningen B.V. is al jaren actief in transport (met kooi aap), opslag en distributie, waarbij LCW voor zijn opdrachtgevers logistieke oplossingen op maat aanbiedt. Een team van ruim 100 gemotiveerde en vakkundige medewerkers staat dagelijks garant voor een goede afwerking van elke logistieke uitdaging. Voor diverse opdrachtgevers uit geheel Nederland verzorgt LCW de logistiek. Zoals transport en opslag van levensmiddelen, interieurelementen, meubilair of bouwmaterialen. In Groningen beschikken we over een logistiek centrum van 16.000 m2 aan de snelweg A7 (afrit Westpoort) ten westen van de stad Groningen.

 

Qimarox Securyfence

Securyfence is het veilige en uiterst flexibele afschermsysteem van Qimarox. Uniek is de eenvoud en snelheid waarmee u Securyfence monteert. Speciaal gereedschap of kostbare engineering is niet langer nodig om al binnen enkele uren een machineafscherming, gebiedsbeveiliging of doorvalbeveiliging te creëren die aan alle wettelijke eisen voldoet. Securyfence werkt compleet anders dan een traditionele afschermsysteem. Dat bestaat uit in stalen kokers gelaste gaaspanelen. Nadeel daarvan is dat alle panelen vooraf exact op maat moeten worden gelast. Met het gepatenteerde Securyfence heeft u aan eenvoudig handgereedschap voldoende om ter plekke de afscherming op maat te maken.

 

AB Transport Group:
los gestorte producten

Transport is voor ons meer dan van A naar B rijden. Het is onze ambitie uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in de agri- en foodketen. Hoe doen wij dat? Door het opbouwen van een sterke relatie met u, onze klant. Samen met u vinden wij manieren om uw logistieke traject telkens weer efficiënter te maken. Door kennis van uw bedrijf en het product bedenken wij de slimste en meest vindingrijke oplossingen. Oplossingen die altijd naadloos aansluiten op uw systematiek en voldoen aan uw behoefte. Bijvoorbeeld via het vervullen van een regierol en het organiseren van uw logistieke proces.

HOME   FILMS   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

 

Instructiefilms:     Terug naar boven

AB Texel

AB Texel is een organisatie die zich bezig houdt met bulkvervoer voor de agrarische sector, food, meel en zuivel. Ze zijn één van de grootste transporteurs in Europa. AB Transport Group is een fusie tussen AB Texel, Butter Group en A-Ware. AB Transport Group heeft het initiatief genomen om een aantal verschillende onderdelen uit het Chauffeurs handboek middels korte instructiefilms te communiceren naar haar medewerkers.

 

Combinatie Crommelijn

De Combinatie Crommelijn is een VOF die de spoorlijn door Delft gaat aanpakken. Tot recent liep de spoorlijn met behulp van viaducten bovengronds. Combinatie Crommelijn bouwt een 2 spoortunnels, een deels ondergronds station en een parkeerkelder voor fietsen en auto's. In het kader van de veiligheid is besloten om samen met Forest Media instructiefilms te maken voor de meest voorkomende werkzaamheden op het project.

HOME   FILMS   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

 

Documentaires:     Terug naar boven

In de voetsporen van ...

In de voetsporen van Jac. P. Thijsse is een documentaire over één van de verhalen die Jac. P. Thijsse schreef in zijn Verkadeboeken in het begin van de 20e eeuw. De documentaire laat zien wat er van zijn beschrijvingen nog over is. Het hoofdstuk dat in de documentaire wordt behandeld gaat over het stukje Utrechtse Vecht rondom Loenen.



 

 

Dakar series Zuid Amerika

In 2008 heeft de ASO besloten de Dakar Rally niet meer in Europa en Afrika te verrijden. De reden van dat besluit was de terroristische dreiging in Afrika, om precies te zijn Mauritanië. Dat besluit werd 2,5 uur voor de start genomen, geen makkelijke beslissing. Een aantal deelnemers was hierover zeer verbolgen. Als pleister op de wond is o.a. de Central Europe Rally gereden, dat gebeurde in Hongarije en Roemenië. Daar maakte Forest Media Productions haar debuut in de Rally wereld. Vanaf 2009 werd de Dakar Rally in Zuid Amerika verreden. Forest Media heeft van een aantal Dakar Rally’s documentaires gemaakt.

HOME   FILMS   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT