HOME   FILMS   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

Inhoud:

- Bedrijfsfilms.

- Commercials.

- Instructiefilms.

- Documentaires.

 

Bedrijfsfilms:     Terug naar boven

 

Wanneer je een doeltreffende bedrijfsfilm wil laten maken, dan is het van belang dat je met ons in contact komt. We maken verschillende soorten bedrijfsfilms. We loodsen je door het gehele proces, zonder dat het jou noemenswaardig veel tijd kost. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten, het kost jou weinig tijd en je hebt aan het einde van de rit een mooie doeltreffende bedrijfsfilm, èn niet onbelangrijk, we maken gebruik van de modernste technieken.

Soorten bedrijfsfilms:

Een bedrijfsfilm is natuurlijk gemaakt voor de relaties van jouw organisatie. Dat zijn niet alleen commercieel ingestelde bedrijven, maar ook non-profit organisaties, overheden, opleidingsinstituten, organisaties die zich met veiligheid en veilig werken bezig houden, enzovoorts.
Forest Media maakt eenvoudige films tot en met heldere films over ingewikkelde bedrijfsprocessen. We vertellen hier in een persoonlijk gesprek graag wat meer over.

Ingrediënten:

Een goede bedrijfsfilm bestaat uit een korte uiteenzetting van jouw organisatie. We vullen deze tegenwoordig in veel gevallen aan met testimonia's, daarin vertelt een klant kort hoe zijn of haar ervaring is met jouw organisatie.
Producten en diensten worden vaak genoemd. We gaan daar bewust niet te diep op in, omdat het belangrijk is dat de kijker nieuwsgierig wordt.
De kijker zal dus sneller contact met jou zoeken.

Ervaring:

In ons bestaan sinds 1985 hebben we honderden bedrijfsfilms gemaakt. Elke film heeft z’n eigen karakter en is een afspiegeling van het betreffende bedrijf of instelling. Forest Media heeft in bijna elke branche de nodige ervaring. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben er wel een oplossing voor. Je kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze films bekijken.

 

HOME   FILMS   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

Commercials:     Terug naar boven

De eigenschap van een commercial is het overbrengen van één boodschap middels een korte film. Daarin speel jij een belangrijke rol. Je bent immer de specialist op jouw vakgebied. Wij daarentegen geven creatieve invulling aan de kennis die jij met ons deelt. Het resultaat is een heldere korte commercial die precies de juiste snaar raakt.
Een commercial wordt meestal gemaakt voor een product of dienst en duurt meestal niet langer dan 30 seconden.
Je kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze commercials bekijken.

Productfilms

Productfilms in de vorm van een trailer zijn erg doeltreffend. Ze communiceren immers in een kort tijdsbestek jouw boodschap op een heldere en creatieve wijze. Deze pakkende vorm blijft bij de kijker hangen, en geeft in bijna alle gevallen een wow-effect. Het maken van zo’n trailer kan dus gebruikt worden om een product of een dienst voor het voetlicht te brengen. Hierin is herhaling, naar de kijker toe, natuurlijk van essentieel belang. Hiertoe hebben we bij een groot deel van de omroepen in Nederland een goed contact. Je kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze product presentaties bekijken.

Instructiefilms:     Terug naar boven

Gebruikershandleidingen worden over het algemeen niet of nauwelijks gelezen. Pas wanneer de nood aan de man is, wordt deze geraadpleegd.
Een instructiefilms geeft een kort overzicht van de belangrijkste instructies en tips. De kijker kan dan van te voren doorgronden hoe de opbouw aan te pakken. Het instructieboek wordt uitsluitend gebruikt als naslagwerk.
Je kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze instructiefilms bekijken.


HOME   FILMS   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

Veiligheidsinstructie

Op de bouw staan mensen aan gevaren bloot. Er wordt gewerkt met grote en zware machines en als je langs de weg werkt is het vaak nog gevaarlijker. Daarom is veiligheidsinstructie van levensbelang. Vaak worden er veiligheidsboekjes uitgedeeld, waarin alle procedures omschreven staan. Maar het probleem is vaak dat die niet of nauwelijks gelezen worden. Dat is, met name als er met meerdere taalgroepen gewerkt wordt een groot probleem. Een instructiefilm biedt in dit soort gevallen uitkomst. De belangrijkste veiligheidsinstructie wordt in een korte film neergezet. Het is dan de bedoeling dat de verschillende werknemers, de eerste keer dat ze tewerk gesteld worden, deze instructiefilm gaan bekijken. Door de creatieve invulling die we deze instructiefilm meegeven is het voor de kijker geen saaie lange zit. De aandacht blijft door onverwachte wendingen in de instructiefilm 100 % bewaard.
Je kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze veiligheidsfilms bekijken.

Documentaires:     Terug naar boven

Forest Media produceert in principe al zijn producties in opdracht. De opdrachtgever betaalt in dat geval alle productiekosten. Daarvoor krijgt de opdrachtgever een mooie film die is toegesneden op het doel waarvoor de film ingezet gaat worden.
Documentaires worden door Forest Media zelf geproduceerd en bekostigd, met als doel het werven van een opdracht bij een zendgemachtigde. Zo’n documentaire wordt ook wel een pilot genoemd. Forest Media heeft een aantal van deze documentaires geproduceerd, waarvan een aantal ook is verwezenlijkt. In het algemeen is zo’n documentaire een afspiegeling vaan één aflevering van een uit te zenden TV productie.
Je kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze documentaires bekijken.

HOME   FILMS   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT